Trabzon Meydan'da sır otomobil!

Trabzon’un Atatürk Alanı Çamlık Dolmuş Durakları’nın bulunduğu yerdeki belediyeye ait otoparkta şüpheli otomobil alarmı vatandaşı tedirgin etti.Olay, duyarlı bir vatandaşın 155’i aramasıyla ortaya çıktı. 2 gün önce Rize ilinden Trabzon’a giriş yaptığı tes

Trabzon Meydan'da sır otomobil!

Trabzon’un Atatürk Alanı Çamlık Dolmuş Durakları’nın bulunduğu yerdeki belediyeye ait otoparkta şüpheli otomobil alarmı vatandaşı tedirgin etti.

Olay, duyarlı bir vatandaşın 155’i aramasıyla ortaya çıktı. 2 gün önce Rize ilinden Trabzon’a giriş yaptığı tespit edilen 25 NC 273 plakalı şahin marka otomobilin birkaç gündür otoparkta durduğunu ihbar eden vatandaşın şikayeti üzerine polis aracın bulunduğu bölgeye geldi.

Olay yerine gelen Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı ekipler aracın içini ve dışını kontrol etti. Aracın içinde oyuncak olduğunu gören polis ekipleri rahat bir nefes aldı.

Sağ arka farında ise kırık olduğu tespit edilen aracın bir süre sonra sahibinin gelmesi üzerine çevredeki vatandaşlar da rahat bir nefes aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler