Trabzon Meydan Parkı ne alemde?

Trabzon Belediyesince başlatılan Meydan Parkı yeniden düzenleme çalışmalarının hızla devam ettiği bildirildi. Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yapım çalışmaları devam eden Meydan Parkı'nda incelemelerde bulundu. Devam eden park inşaatınd

Trabzon Meydan Parkı ne alemde?

Trabzon Belediyesince başlatılan Meydan Parkı yeniden düzenleme çalışmalarının hızla devam ettiği bildirildi.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yapım çalışmaları devam eden Meydan Parkı'nda incelemelerde bulundu.

Devam eden park inşaatında her şeyi en ince ayrıntısına kadar incelemeye gayret gösterdiklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, ''İnşaat ilerledikçe teknik arkadaşlarım ve yapımcı firma yetkilileriyle sık sık bir araya gelerek durum değerlendirmesinde bulunuyoruz. Temmuz ayı içerisinde hizmete açmayı planladığımız Meydan Parkı'nın Avrupa'nın en güzel parklarından biri haline geleceğine inanıyorum'' dedi.

Meydan Parkı'nın tamamlanmasıyla birlikte Trabzon'un, tarihine, kültürüne ve sosyal yaşamına uygun yeni bir yaşam alanı kazanacağını belirten Gümrükçüoğlu, şunları söyledi:

''Finansman yönünden herhangi bir sıkıntımız bulunmuyor. Yüzlerce yıllık tarihi geçmişi olan alanı, kentin tarihi geçmişi, sosyal ve kültürel yapısına uygun olarak yeniden düzenlemek için başlattığımız Meydan Parkı birinci etap düzenleme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Temmuz ayının ilk haftası törenle hizmete açmayı düşündüğümüz Meydan Parkı'nın eski halinde, vatandaşlarımız 4-5 bin metrekare alandan istifade edebiliyorlardı. Yeni düzenleme ile birlikte Trabzonlular yaklaşık 12 bin metrekare alandan istifade edebilecekler. Trabzon'un ve bölgenin yeni yaşam alanı olacak Meydan Parkı düzenlemesi ile vatandaşlarımız rahatça oturup dinlenebilecekleri alanlar yanında çevredeki esnafa da rahatça ulaşabilecek ve alışveriş yapabileceklerdir.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler