Trabzon Marka şehir oluyor

 AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Gümüş konuştu: Gümüş: Artık 2023’lerin Türkiye’sini inşa etmeye çalışan, kimsesizlerin kimsesi olan, dünyada adından güçlü bir şekilde bahsettiren bir iktidar gücü var. 10 yılda hayal edilemeyenleri başaran bir AK P

Trabzon Marka şehir oluyor

 

AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Gümüş konuştu:
 
Gümüş: Artık 2023’lerin Türkiye’sini inşa etmeye çalışan, kimsesizlerin kimsesi olan, dünyada adından güçlü bir şekilde bahsettiren bir iktidar gücü var. 10 yılda hayal edilemeyenleri başaran bir AK Parti iktidarı var. Böyle bir Başbakana sahip olmak ülkemiz için büyük bir şans.
 
Trabzon’da son 6 ayda üye sayısını %15 ten %20 ye çıkaran ve Türkiye sıralamasında örnek gösterilen AK Parti Trabzon Kadın Kollarının çalışmalarını mercek altına aldık
Göreve başladığı günden buyana yaptığı başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş ekibine olan sonsuz güveni dile getirerek başarısının sırrını şöyle özetledi:
 
“Beraber yola çıktığımız ve bu davaya gönül veren, taşın altına elini sokan arkadaşlarımızla yolumuza devam ediyoruz. Ekip çalışması içindeyiz. Her arkadaşım samimi ve görevinin bilincinde. Geleceğimiz için bugün üstümüze düşeni yapıyoruz. Siyasette biz de varız”
 
Gümüş Türkiye ve Trabzon’un çok geliştiğini belirterek, “Böyle bir Başbakana sahip olmak ülkemde yaşayan her insanımız için büyük bir şans. Halkımız onu,o halkımızı en iyi şekilde tanıyor.Çünkü halkın kendisi olan bir Başbakan gerçeği yaşanıyor” dedi. Gümüş açıklamalarını şöyle sürdürdü: 
 
BAŞBAKANIMIZA LAYIK OLMAK  ZORUNDAYIZ
 
Türkiye artık eski Türkiye değil. AK parti iktidarları ile her geçen  gün daha da büyüyen, gelişen çağdaş ülkeler seviyesine koşan bir Türkiye var. Başbakanımızın liderliğinde artık bütün dünyanın konuştuğu bir Türkiye var. O nedenle Başbakanımızın çalışma azmine bizlerin de kadın kolları olarak layık olmak boynumuzun borcudur. Bir, 10 yıl önceki  Türkiye’yi düşünün bir de bugünün Türkiye’sini . Nereden nereye geldik. 2023’lerde ,Cumhuriyetimizin 100 kuruluş yıldönümünde  bütün dünyanın hayran olduğu bir Türkiye Cumhuriyeti ortaya çıkacak. O nedenle Türkiye artık eski Türkiye, Trabzon artık eski Trabzon değil.Yarınlarına daha da büyük umutla bakan, kimsesizlerin kimsesi olmayı en iyi şekilde başaran, gerçek demokrasiyi inşa eden, yapanın yanına artık kar kalmayan, özgürlüklerin kapısını sonunu kadar açan bir Türkiye gerçeği yaşanıyor. Hayal edilemeyenleri başaran bir Başbakanımız var.
 
TRABZON MARKA  ŞEHİR OLUYOR 
 
Trabzon gerçek anlamda bir marka şehir olmak için dev adımlar atıyor. El atılmadık tek bir sorun kalmadı. Büyük işlere imza atıldı, atılmaya da devam ediyor. Büyükşehir statüsüne kavuşmamız Trabzon’un nedenli büyüdüğünün nedenli hedefini büyüttüğünün bir gerçeğidir. Yerel  seçimlerde yine halkımızın büyük desteğini alarak rekor bir oy da elde ederek hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Ne Türkiye eski Türkiye, ne de Trabzon eski Trabzon. Hep birlikte el ele vererek bütün sorunlarımızı aşarak daha güçlü bir Türkiye, daha güçlü bir Trabzon inşa edeceğiz. Böylesine bir Başbakana sahip olmak hem Türkiye’miz hem de Trabzon için büyük bir şans. Çünkü Trabzon için önüne gelen her projeye evet diyen bir Başbakan gerçeği de karşımızda.
 
 
MAHALLE LERDE ÇALIŞMA YAPILDI
 
Mahallerde ihtiyaçlı ailelerin tespiti yapıldı. Mahalle muhtarlıkları ve mahalle başkanlarının da katkıları ve yönetim kurulunda görevli arkadaşlarımızın tespit çalışmaları doğrultusunda belirlenen ailelerimize ziyarette bulunduk. Başkanlığımıza ulaştırılan tespit raporları doğrultusunda belirlenen ihtiyaç listelerini tedarik etmek için yönetim kurumumuzda ortak bir yardım bütçesi oluşturuldu. Bütçemize ekonomik olarak destek dışında ulaşabildiğimiz vatandaşlarımızın destekleriyle bir araya getirilen giyim, kırtasiye ve oyuncaklar temizlenip, düzenlenerek ihtiyaçlı ailelere ulaştırdık. 
 
İHTİYAÇLI AİLELERE UZATILAN ELLER
 
İhtiyaçlı ailelerin sorunlarını yerinde dinleyerek çözümler konusunda katkı ortaya konulmuştur. Yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla birlikte yapılan görevlendirmeler neticesinde sürekli raporlamalar alınmakta, önceden tespit edilip gidilen ailelerin de taleplerinin takibi devam ettirilmektedir. Bizim aslı görevimiz  ihtiyaçlı vatandaşlarımızın her derdine deva olmaya çalışmaktır. 
 
OKULLARA  VERİLEN DESTEK
 
Başkanımız ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte Tonya İskenderli İlköğretim Okulu’ndaki ihtiyaçlı öğrencilerin okul ihtiyaçlarını sağlamaya çalıştık. Daha sonra bu projemizi Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktar’la paylaşınca bu projenin il ve ilçeleri kapsayacak şekilde yapılmasına karar kıldık. Bu amaçla, Trabzon genelindedeki  okulların idarecileriyle görüşerek ihtiyaçlı öğrencileri tespit ettik. Bu tespiti yaparken Merkez’deki ihtiyaçlı öğrencilerin listesi,  gruplara ayrılarak birlikte tüm okullar tek tek ziyaret edildi, okul aile birliği ile görüşülerek; ilçelerimizdeki okullardaki ihtiyaçlı öğrencilerin listesi ise ilçe kadın kolları ve merkez ilçe başkanları ile birlikte yapılan bir çalışmayla hazırlanmıştır. Listelerin tespitinden sonra Sayın Erdoğan Bayraktar’ın da destekleri ile  öğrencilere okul forması yardımı yaptık.
 
Kaynak : Sonnokta 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler