"Trabzon Lösemi Hastanesi istiyor"

 Sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılan ‘Trabzon Lösemili Hastane İstiyor’ bağlantısı kısa sürede en çok paylaşılan bağlantılardan biri haline geldi.Lösemili ve kan hastası çocukların, sağlık ve eğitim gibi ihtiyaçların sağlanması amacıyla yapılmak isteni

"Trabzon Lösemi Hastanesi istiyor"

 Sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılan ‘Trabzon Lösemili Hastane İstiyor’ bağlantısı kısa sürede en çok paylaşılan bağlantılardan biri haline geldi.


Lösemili ve kan hastası çocukların, sağlık ve eğitim gibi ihtiyaçların sağlanması amacıyla yapılmak istenilen Lösemi Hastanesi için tepkiler büyüyor. Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla ‘TRABZON'daLösemiliÇocuklarHastaneİstiyor’ bağlantısını paylaşarak tepki gösteren vatandaşlar, biran önce Lösemili Çocukları için hastane yapılmasını istiyor. Kısa sürede en çok paylaşılan bağlantı haline gelen tepkiye birçok ünlü sanatçı da destek veriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel