Trabzon küçükler futbol şampiyonu belli oldu

2013-2014 Öğretim Yılı Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığının faaliyet programı çerçevesinde Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Derepazarı Futbol Sahasında düzenlenen Küçükler ve Yıldızl

Trabzon küçükler futbol şampiyonu belli oldu

2013-2014 Öğretim Yılı Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığının faaliyet programı çerçevesinde Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Derepazarı Futbol Sahasında düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Futbol müsabakaları final maçları ile son buldu.

Heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Küçük Erkekler kategorisinde birinciliği Pazar İmam Hatip Orta Okulu alırken ikinciliği Şevket Yardımcı Orta Okulu üçüncülüğü ise Pazar Ahmet Tahta Kılıç Orta Okulu elde etti.

Müsabakalar sonunda Küçük erkekler kategorisinde en centilmen oyuncu Pazar Ahmet Tahta Kılıç Orta Okulundan Ufuk Tan seçilirken, en değerli oyuncu Pazar İmam Hatip Orta Okulundan Elsever Tonyalı, en gol oyuncu ise Şevket Yardımcı Orta Okulundan ilhan Topatar seçildi.

Yıldızlar kategorisinde ise birincilik kupasını Çayeli Yamantürk Orta Okulu, ikincilik kupasını Ardeşen Yavuz Selim Orta Okulu, üçüncülük kupasını ise Pazar Ahmet Tahta Kılıç Orta Okulu aldı.

Yıldızlar kategorisinde en centilmen oyuncu Ardeşen Yavuz Selim Orta Okulundan Onur Cin seçilirken, En değerli oyuncu Çayeli Yamantürk Orta Okulundan Ekrem Çakır, en golcü oyuncu Ardeşen Yavuz Selim Orta Okulundan İbrahim Topaloğlu seçildi.

Dereceye giren takımlara müsabakalar sonrası kupalarını Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa , Futbol İl temsilcisi Bilal Karafazlı ve Okul müdürleri verdi.

İl Müdürü Mustafa Çelik spora olan ilginin gün geçtikçe arttığını ve bu artışın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak kendilerini mutlu ettiklerini dile getirerek, turnuvaya katılan sporculara ve okullara teşekkür etti.

20140310aw030109_05.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler