Trabzon Kızılay'dan örnek yardım

Kızılay Trabzon İl Başkanlığı'na bağlı Trabzon Kızılay Gençlik Kolları yürüttüğü mavi kapak kampanyası ile Çarşıbaşı İlköğretim Okulu 1. Sınıf öğrencisi Zihinsel ve Bedensel engelli 7 yaşındaki Zeynep Arslan’a 15 bin kapak toplayarak tekerlekli sandalye a

Trabzon Kızılay'dan örnek yardım

Kızılay Trabzon İl Başkanlığı'na bağlı Trabzon Kızılay Gençlik Kolları yürüttüğü mavi kapak kampanyası ile Çarşıbaşı İlköğretim Okulu 1. Sınıf öğrencisi Zihinsel ve Bedensel engelli 7 yaşındaki Zeynep Arslan’a 15 bin kapak toplayarak tekerlekli sandalye alabilmesi için yardımda bulundular.

Trabzon Kızılay Gençlik Kolları Başkanı Aycan Kalyoncu, “Türkiye’nin hemen hemen her bölgesinde yardım bekleyen insanlar var. Kızılay gençlik kolları bunların hepsine yetişmeye çalışıyor. Bizde bu kampsam da yardımlar toplayarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım ediyoruz. 

Trabzon’da çeşitli restoranlara, otellere, kantinlere ve spor merkezlerine ricada bulunduk onlarda bizi kırmadılar günlük tükettikleri kapakları bizim için toparladılar ve biz bu kapaklar ile Zeynep kardeşimize tekerlekli sandalye ala bilmesi için yardımda bulunduk.

Çarşıbaşı’na yardım için geldiğimizde gördük ki bu ilköğretim okulunda iki Özel Eğitim sınıfı bulunmakta. Buda daha çok yardım demek. Lütfen herkes duyarlı olsun insanlık yardım bekliyor” dedi.

Kalyoncu insanlar kendileri için kıymet vermedikleri küçük şeyler başkalarının hayata bağlamasın da umut oluyor lütfen duyarsız olmasınlar söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel