"Trabzon kışa hazır"

 Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon il geneli için kış hazırlıklarının tamamlandığını ve Büyükşehir’in bünyesinde koordinasyon merkezi kurulduğunu söyledi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüo

"Trabzon kışa hazır"

 Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon il geneli için kış hazırlıklarının tamamlandığını ve Büyükşehir’in bünyesinde koordinasyon merkezi kurulduğunu söyledi. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un genelinde kış hazırlıklarının tamamlandığını belirtti. Zorlu kış şartlarında vatandaşların mağdur olmaması için Büyükşehir Belediyesi’nin bünyesinde bir koordinasyon merkezi kurulduğunu ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, “İlimizde yaşanacak olan kış aylarında meydana gelebilecek olan aksaklıklarda vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli çalışmalarımız tamamlandı. Sayın Valimiz Abdil Celil Öz’ün başkanlığında yürütülen çalışmalar neticesinde, ilçe kaymakamlarımız ve ilçe belediye başkanlarımızla da görüşülerek Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin bünyesinde bir koordinasyon merkezi kuruldu. Kış şartlarında yol bakım onarımında ve yapılması gereken her türlü çalışmada Büyükşehir’de kurulan bu merkez tam yetkili olacak ve ilçe belediyelerinin iş makineleri de, Büyükşehir Belediyesi’nin iş makineleri de bu koordinasyon merkezi tarafından kullanılacak, yönlendirilecektir. Şehrimizde kış hazırlıklarının tamamlanmasıyla birlikte tüm planlarımız hazırlanmıştır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler