Trabzon işçilere maaş yetmedi!

Trabzon Büyükşehir olması sancıları da beraberinde getirdi. Sıkıntıların aşılmasının zaman alacağı gözlenmeye başlanmadı.  Özellikle gerçekleşen birleşmenin ardından Büyükşehir ve Ortahisar Belediyesi yer sorunu yaşarken mevcut konusunun oturmaması da vat

Trabzon işçilere maaş yetmedi!

Trabzon Büyükşehir olması sancıları da beraberinde getirdi. Sıkıntıların aşılmasının zaman alacağı gözlenmeye başlanmadı.  Özellikle gerçekleşen birleşmenin ardından Büyükşehir ve Ortahisar Belediyesi yer sorunu yaşarken mevcut konusunun oturmaması da vatandaşları zor duruma bırakıyor.

Bunlar yaşanırken ilçe belediyelerine tahsis edilen belediye payları da şok etti. İlçe belediyelerinin 335 bin TL para gönderildi. 135 bin TL büyükşehir belediyesi kesildi. Kalan 200 Bin TL ise il özel idaresi ve beldeleri de katılmasıyla şişen kadrolar çalışanlarının maaşlarını karşılamadı. Bu duruma tepki gösteren başkanlar sorunu İçişleri bakanına taşıdıkları öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel