Trabzon ile Rusya arasındaki en büyük sıkıntı!

Trabzon Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hasan Kamil Hayali ve yönetim kurulu üyeleri, Rusya Federasyonu Başkonsolosu Dimitry N. Talanov'u makamında ziyaret etti.Ziyarette, Trabzon başta olmak üzere Karadeniz ile Rusya arasındaki ilişkiler, özellik

Trabzon ile Rusya arasındaki en büyük sıkıntı!

Trabzon Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hasan Kamil Hayali ve yönetim kurulu üyeleri, Rusya Federasyonu Başkonsolosu Dimitry N. Talanov'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Trabzon başta olmak üzere Karadeniz ile Rusya arasındaki ilişkiler, özellikle Rusya federasyonu vatandaşlarının Trabzon' a daha çok gelmelerinin sağlanması, Rusya ile ticari ilişkilerin artırılması adına yapılması gerekenler konuşuldu.

TSİAD Başkanı Hayali, “Talanov derneğimiz genel kuruluna katılarak bizleri onurlandırmıştır. Biz de kendisine iadeyi ziyaret yaparak hem teşekkür etmek istedik hem de Rusya Federasyonu ile ticari ilişkilerimizin gelişmesi adına görüş alışverişinde bulunduk. Kendisine bu konuda üzerimize düşen ne varsa her zaman yapmaya hazır olduğumuzu belirttik. Misafirperverliği için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

EN BÜYÜK SIKINTI

Başkonsolos Talanov da, turizmin gelişmesi adına en büyük sıkıntının Trabzon-Sochi direk ulaşım hattının oluşturulamaması olduğunu belirterek, ticaret hacminin gelişmesi için Karadeniz bölgesinin kendi ülkelerinde bilinirliğinin artırılması gerektiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler