Trabzon ihaleci avukatlara baro operasyonu!

Trabzon Barosu skandal iddiaları araştırmaya başladı. Baroya kayıtlı bazı avukatların Erdoğdu ve Bahçecik Mahallelerinde devlet tarafından kamulaştırma yapılacak olan arazi sahiplerine giderek daha fazla para alabilmelerini sağlayabileceklerini belirterek

Trabzon ihaleci avukatlara baro operasyonu!

Trabzon Barosu skandal iddiaları araştırmaya başladı. Baroya kayıtlı bazı avukatların Erdoğdu ve Bahçecik Mahallelerinde devlet tarafından kamulaştırma yapılacak olan arazi sahiplerine giderek daha fazla para alabilmelerini sağlayabileceklerini belirterek anlaşmaya vardıkları iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.

Hatta Avukatlar araziye değer belirleyecek bilirkişilerle ortak hareket içersinde olduğu ve istedikleri araziye yüksek değer biçtikleri iddia ediliyor.

İddialar üzerine harekete geçen Trabzon Barosu 4 deneyimli avukattan oluşan bir muhakkik ekibi kurarak inceleme başlattı. 2011 - 2014 yılları arasındaki söz konusu ihalelerin ve arazi sahiplerini tek tek dinleyen muhakkikler hazırlayacakları raporu Baro Yönetimine sunacaklar.

Baro Başkanı Mehmet Şentürk, " Ciddi iddialar var. Gerçekliğini belirlemek için araştırma yapıyoruz. İddialar doğruysa söz konusu avukatlar için gerekli işlemler yapılacak."ifadelerine yer verdi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel