"Trabzon için yüreği atanlar"

Trabzonlu İşadamları ve Bürokratlar Derneğinin (TİAB) 25 Şubat’ta İstanbul’da düzenleyeceği organizasyon için AK Parti Trabzon İl Başkanlığı da harekete geçti. İl Başkanı Haydar Revi’nin dernek yönetimini belediye başkanları ile buluşturduğu toplantıya İl

"Trabzon için yüreği atanlar"

Trabzonlu İşadamları ve Bürokratlar Derneğinin (TİAB) 25 Şubat’ta İstanbul’da düzenleyeceği organizasyon için AK Parti Trabzon İl Başkanlığı da harekete geçti. İl Başkanı Haydar Revi’nin dernek yönetimini belediye başkanları ile buluşturduğu toplantıya İl Başkan Yardımcısı ve AR-GE Başkanı Enes Aslan, AR-GE Başkan Yardımcıları Alper Bektaş ve Hüseyin Hacısalihoğlu katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Revi, ”Yüreği Trabzon için atan herkesin can damarı oluruz” dedi.

OMUZ OMUZA OLMALIYIZ

Başkan Revi sözlerine şöyle devam etti: “Trabzon için kim bir adım atarsa biz onlar için elimizden geleni yaparız, gerekirse elimizi taşın altına koyarız. TİAB heyeti de İstanbul’da çok önemli bir organizasyon düzenleyecek. Siz değerli belediye başkanlarımıza da bu konuda bilgilendirme yapmak üzere böyle bir toplantı düzenledik. Daha öncesinde bizi ziyaret ettiler ve hem ziyaret hem de bu toplantıdan dolayı mutlu olduk. Trabzon’un menfaatleri için kendilerinin her daim yanındayız.”

TRABZON SEVDALILARINA DAVET TİAB

Genel Müdürü Kenan Malkoç ise yaptığı konuşmada “Bu toplantıyı düzenlemekteki amacımız Trabzonlu işadamlarını, bürokratlarını bir araya getirip Trabzon için neler yapabileceğimizi konuşmaktır. Trabzon için birçok proje var ve özellikle üniversitelerle iş birliği içindeyiz. İstanbul’da düzenleyeceğimiz toplantıya da bütün Trabzon sevdalılarını davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi. İlçe Belediye Başkanları ise bu organizasyona örnek olabilecek projelerinden bahsettiler. BAŞKAN REVİ’YE TEŞEKKÜR Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün de toplantıda yaptığı konuşmada “TİAB’ın gösterdiği gayretlere biz de gereken desteği göstereceğiz, kendilerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu da toplantıyı düzenleyen Başkan Revi’ye teşekkür ederken TİAB’ın düzenleyeceği organizasyona destek vereceklerini belirtti. Toplantıya katılan diğer belediye başkanları da Trabzon için atılan her adımda var olacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel