"Trabzon için önemli projeler..."

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun, Yeni Türkiye yolunda daha güçlü Trabzon için önemli projeleri hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.Trabzon'un sesine kulak vererek hazırlanan önemli proj

"Trabzon için önemli projeler..."

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun, Yeni Türkiye yolunda daha güçlü Trabzon için önemli projeleri hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.

Trabzon'un sesine kulak vererek hazırlanan önemli projelerden bir tanesinin de şehir hastanesi olduğunun altını çizen Tosun, projenin Akyazı dolgu alanında hayata geçirileceğini ifade etti.

Tosun: "Şehir Hastanesi, Sağlıktaki Dönüşümü Taçlandıracak En Önemli Projelerden Biri"

Trabzon'un yarınlarının çok aydınlık olduğunu dile getiren AK Parti Trabzon Milletvekili  Adayı Prof.Dr.Nihat Tosun, “Şehir Hastanesi projesi ilimizin ekonomisine ve istihdamına en fazla katma değer üretecek alanlardan birisi olacaktır. Sağlıkta dev adımların atılmasına imkan verecek olan şehir hastaneleri bugüne değin sağlık alanındaki dönüşümün taçlanmasına imkan verecek en önemli projelerden biridir. Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu’nun Trabzon mitinginde bizlere müjdelediği şehir hastanesi projesi, Akyazı dolgu alanında 350 dönüm arazi üzerine yapılacak. Bu proje ile gerek bölge halkımızın sağlık gereksinimlerini en konforlu bir şekilde çözeceğiz, gerekse sağlık turizmimizi zirveye taşıyacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler