Trabzon için çalışmaya devam ediyoruz

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, yeni yıl sebebiyle bir mesaj yayınladı.Günnar mesajında yeni yılın Türkiye için, millet ve devlet için hayırlı olmasını dileğinde bulunarak Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, birbirimize kenetlenmiş, da

Trabzon için çalışmaya devam ediyoruz

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, yeni yıl sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Günnar mesajında yeni yılın Türkiye için, millet ve devlet için hayırlı olmasını dileğinde bulunarak Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, birbirimize kenetlenmiş, daha güçlü bir ülke olarak, geleceğe daha bir güvenle bakarak yeni bir yıla daha giriyoruz. Biten bir yılın ardından her yeni yıl, yeni başlangıçlara daha umutla baktığımız yeni bir fırsat penceresi olarak aralanmaktadır.

Türkiye her zaman söylediğimiz gibi bölgesinin parlayan yıldızıdır. Büyük bir kalkınma hareketi içindedir. Her yıl biraz daha güçlenen, biraz daha gelişen ve dünyanın merkezinde yer alan bir ülkedir. Yeni yılda da bütün dünya ülkemizin, milletimizin başarılarını daha sık konuşacaktır. Daha gelişmiş, kalkınmış ve müreffeh bir Türkiye'de yaşamak hepimizin ortak dileğidir. Milletçe birbirimizi sevmemiz, birbirimize kardeşçe yaklaşmamız, dayanışma içinde olmamız, görevimizi, işimizi daha iyi yapmamız, çok çalışmamız halinde güçlü, ileri ve mutlu bir Türkiye hedefine daha kolay ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Günnar sözlerini şöyle sürdürdü: “Trabzonumuzunda her yönüyle gelişmesi, kalkınması ve yaşanabilir bir kent haline gelmesi için iktidar partisi olarak, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, Belediye ve İl genel meclisi üyelerimiz, şahsım ve tüm teşkilatımız ile birlikte büyük çaba harcadık harcamaya da devem ediyoruz. Şehrimizde altyapı, eğitim, sağlık, spor, kültür ve turizm hizmetlerini en üst seviyeye çıkarmak için çalışıyoruz. Teşkilatımız Trabzon’umuzun vizyonuna yakışır dizaynına her mensubuyla katkı koyacaktır. 2014 yılı içerisinde memleketimizin ve şehrimizin geleceği açısından büyük önem taşıyan yerel yönetim seçimleri var. Milletimiz hükümetimize yönelik ‘darbe’ girişimlerini görüyor, biliyor…

Elbette milletimizin de söyleyeceği bir söz olacak. Aslolan işte o sözdür. Yurtta ve dünyada barış, refah ve kalkınma için çalışan ve Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın işaretlediği yol üzerinde hedefine yürüyen tüm teşkilat mensuplarımız, bu yıl da milletçe birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek her adımın atılması için üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirecektir. Bu duygularla, 2014 yılının tüm dünyaya, ülkemize ve Trabzonlu hemşerilerimize barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler