Trabzon için çalışacak 12 komisyon

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası meclisinde çeşitli sektörlerde ve ülkelere yönelik olarak çalışmalarda bulunmak üzere 12 ayrı komisyon kuruldu. Ayrıca, TTSO’dan Vergi Dairesine gönderilen Takdir Komisyonu üyeleri de yeniden seçildi.Trabzon Ticaret ve Sana

Trabzon için çalışacak 12 komisyon

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası meclisinde çeşitli sektörlerde ve ülkelere yönelik olarak çalışmalarda bulunmak üzere 12 ayrı komisyon kuruldu. Ayrıca, TTSO’dan Vergi Dairesine gönderilen Takdir Komisyonu üyeleri de yeniden seçildi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’nde çeşitli sektörler ve ülkelere yönelik olarak komisyonlar kuruldu. Yönetim Kurulu’nun oluşturup meclise sunduğu 12 komisyon meclis toplantısında kabul edildi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, komisyonların meclis üyelerinin çalışma alanlarına göre oluşturulduğu ifade etti. Geçmiş dönemlerde başarılı çalışmalar yürüten komisyonların yeni meclis çatısı altında yeniden oluşturulduğunu kaydetti.

12 ayrı komisyonun yönetmenliklerdeki çalışma alanları, görev ve sorumlulukları hakkında meclis üyelerine bilgi veren Genel Sekreter Hakan Gürhan 5 ve 7 kişiden oluşan komisyonlara yönetim kurulunun önerdiği isimleri sırayla okudu. Ardından Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy komisyonları oylamaya sundu ve kabul edildi.
Kurulan komisyonlar şöyle, Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Balıkçılık Komisyonu, Maden Komisyonu, Eğitim Komisyonu, Turizm Komisyonu, Gürcistan Komisyonu, Rusya Federasyonu Komisyonu, Avrupa Ülkeleri Komisyonu, Afrika Ülkeleri Komisyonu, Körfez Ülkeleri Komisyonu, İran İslam Cumhuriyeti Komisyonu ve Uzakdoğu Ülkeleri, Türk Cumhuriyetleri Ve Moğolistan Komisyonu.

TTSO TAKDİR KOMİSYONUNDA DEĞİŞİM

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Vergi Dairesi Takdir Komisyonu üyeliklerine gönderilen meclis üyelerinin seçimi de yapıldı. Görev süreleri dolan Adnan Sağlam ve İbrahim Nalbant’ın yerine Yönetimin önerdiği Halil Yararoğlu ve Davut Bozkurt meclisin oy birliği ile yeni takdir komisyonu üyeliğine seçildiler. Meclisin ardından eski ve yeni takdir komisyonları bir arada anı fotoğrafı çektirdi. 25 yıl gibi uzun bir süre Takdir Komisyonu Üyeliği yapan Adnan Sağlam ve İbrahim Nalbant, yeni seçilen Halil Yaroğlu ile Davut Bozkurt’u kutlayarak yeni görevlerinde hayırlı olmasını dilediler. Yaroğlu ve Bozkurt’da, Sağlam ve Nalbat’a hizmetlerinden ötürü teşekkür eti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler