Trabzon için adaylığını açıkladı

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı için iş adamı Faruk Kanca adaylığını açıkladı.Trabzon’da 13 Mayıs Pazar günü yapılacak olan AK Parti Trabzon İl Başkanlığı için aday olan Kanca, seçim çalışmalarına Trabzon’un doğu kesiminde yer alan Hayrat, Çaykara ve Of il

Trabzon için adaylığını açıkladı

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı için iş adamı Faruk Kanca adaylığını açıkladı.

Trabzon’da 13 Mayıs Pazar günü yapılacak olan AK Parti Trabzon İl Başkanlığı için aday olan Kanca, seçim çalışmalarına Trabzon’un doğu kesiminde yer alan Hayrat, Çaykara ve Of ilçelerinden başladı.

Ziyaretleri sırasında partililerinden dualarını ve desteklerini istediklerini belirten AK Parti Trabzon il başkan adayı Faruk Kanca, “Bütün parti ve teşkilatlarımızı kucaklamak, gönül birlikteliğini sağlamak, Trabzon ve halkımız için yeni projeler üretmek ve teşkilatlarımızın sorunlarını çözmek adına, geniş bir istişare ve tabanında desteği ile Ak Parti Trabzon il başkanlığına aday olmaya karar verdim.

İnşallah AK Parti Trabzon il başkanı seçildiğim taktirde gerekli hizmetleri layık olan Trabzon halkına ve teşkilatlarımıza sunarız. Trabzon halkına ve teşkilatlarımıza AK Parti iktidarında hizmet etmek boynumuzun borcudur.

Şu ana kadar hizmet eden kardeşlerimizden Allah razı olsun. İddiamız çıtayı daha da yukarılara çıkarmak, daha çok çalışmak, halkımız ve teşkilatlarımızla daha çok iç içe olmak bizim farkımız olacaktır“ dedi.

Bir dönem Trabzonspor’da da yöneticilik yapan Faruk Kanca, 10 yıl boyunca Trabzon Belediyesi’nde belediye meclis üyeliği, imar komisyon başkanlığı ve belediye başkan vekilliği görevlerini yürütmüştü.

Kanca, iki dönem de AK Parti Trabzon il başkan yardımcılığı, yerel yönetimler başkanlığı, siyasi ve hukuk işler başkanlığı, tanıtım ve medya başkanlığı ve il başkan vekilliği görevlerini de başarıyla yürütmüştü.

KTÜ inşaat mühendisliği bölümü mezunu olan ve çok iyi derecede İngilizce bilen Faruk Kanca evli ve üç çocuk babası.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler