Trabzon için 20 yıllık hayalimiz gerçek oldu

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanarak yürürlüğe giren 6360 sayılı "On Üç İlde Büyükşehir Belediyesi ve Yirmi Altı İlçe Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik

Trabzon için 20 yıllık hayalimiz gerçek oldu

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanarak yürürlüğe giren 6360 sayılı "On Üç İlde Büyükşehir Belediyesi ve Yirmi Altı İlçe Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun" ile birlikte Trabzon’un resmen ‘Büyükşehir’ statüsüne kavuştuğunu belirterek, “Trabzon’un 20 yıllık hayali gerçek oldu. Gelecek kuşaklara daha güzel bir Trabzon bırakabilmemizin yolu açıldı. Büyükşehirle birlikte her şey daha güzel olacak.” dedi.

BÜYÜKŞEHİRLE HER ŞEY DAHA İYİ OLACAK
 
Başkan Gümrükçüoğlu, yeni kurulan 13 büyükşehir belediyesi ile birlikte Türkiye'de büyükşehir belediyelerinin sayısının 29'a çıktığını kaydederek, " Büyükşehirle birlikte Trabzon'da her şey daha güzel olacak. Hizmet kalitesi artacak. Büyükşehir olmayı çoktan hak eden Trabzon'a yaptıkları katkılardan dolayı belediyecilik ve şehircilik üstadı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakanlarımıza ve milletvekillerimize Trabzon halkı adına şükranlarımızı sunuyorum" ifadelerini kullandı. 
 
Trabzon'un büyükşehir olmasını çok güzel ve doğru bir girişim olarak değerlendiren Başkan Gümrükçüoğlu, "Dünyada, ülkeler yarıştığı gibi kentler de yarışıyor. Kentler, gelişmede ve daha iyi bir hayat şartları sağlamada birbirleriyle yarışıyorlar. Trabzon, büyükşehirle birlikte bu yarışta farklı bir ivme kazanacak" diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel