Trabzon hizmetlerin en iyisine layıktır

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı, mahalle toplantılarını Cumhuriyet Mahallesi'nde sürdürdü.    Toplantıya, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve yönetim kurulu üyeleri ile mahalle teşkilatı ve sakinleri katıldı.      Mahallelinin sorunlarını dinle

Trabzon hizmetlerin en iyisine layıktır

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı, mahalle toplantılarını Cumhuriyet Mahallesi'nde sürdürdü.    

Toplantıya, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve yönetim kurulu üyeleri ile mahalle teşkilatı ve sakinleri katıldı. 
     
Mahallelinin sorunlarını dinleyen Altunbaş, çözüm noktasında üzerilerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye çalışacaklarını söyledi. 
     
Cumhuriyet Mahallesi'nin kendileri için çok önem taşıdığını belirten Altunbaş, ''İnsan ayrımı, Ak Parti'nin ilkeleri içerisinde yer almamaktadır. Mahalle teşkilatımızdan partimize oy vermiş olsun ya da olmasın, her bir bireyin sorunlarıyla yakından ilgilenmesini isterim.
 
Biz vatandaşlarımızın dertleriyle dertlenip, sevinçleriyle neşe bulabiliriz. Bugüne kadar bu konuda titiz çalışmalarını yürüten Cumhuriyet Mahallesi teşkilatımızdan, aynı titizliğin devamını bekliyoruz'' dedi. 
     
Önlerinde üç büyük seçim olduğunu kaydeden Altunbaş, ''Bu seçimler Trabzon'umuzun geleceği için çok önemlidir. Bugüne kadar hak ettiği yatırımları almış olan kentimiz, bundan sonra da hizmetin en iyisini almaya devam edecektir. Marka şehir olma yolunda attığımız hızlı adımlar, kentimizi bugünlerine taşımıştır.
 
AK Parti iktidarında Trabzon'umuz marka şehir olup, sürekli büyüyen ve gelişen bir kent haline gelmiştir. Bizler de bu oluşumun bir parçası olarak üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Çünkü Trabzon hizmetlerin en iyisine layıktır'' diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel