Trabzon Havalimanında

Güneşli havalarda metal eşyalarla, yağmurda ise suyla doluyor... Çatıyı onarmak yerine çareyi altına kova koymakta buluyorlar.İki yıl önce yapımı tamamlanan ve milyonlarca liraya mal olan Trabzon Havalimanı yolcu giriş terminalinin çatısı su akıtıyor.Her

Trabzon Havalimanında

Güneşli havalarda metal eşyalarla, yağmurda ise suyla doluyor... Çatıyı onarmak yerine çareyi altına kova koymakta buluyorlar.

İki yıl önce yapımı tamamlanan ve milyonlarca liraya mal olan Trabzon Havalimanı yolcu giriş terminalinin çatısı su akıtıyor.

500.20111026121130.jpg

Her yağışta çatısından su akıtan yolcu giriş salonunda yetkililer çareyi damın su akıttığı bölümün altına koyduğu kovalarla gidermeye çalışıyor.

Haber61.Net uyarıyor; o havalimanına gelen küçük yaşta çocuklar yağmur yağdığında yağmur suyunun kayganlaştırdığı parke zeminde birinin yaralanıp yaşamını yitirmesinin veya yaralanmasının sorumlusu kim olacak.

Diğer fotoğraflar sayfa 2 ve 3'te...

 

5002.jpg

 

5001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler