Trabzon Havalimanı için düğmeye basıldı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını ziyarette Başbakan Tayyip Erdoğan’a Trabzon Havalimanı pistinin 300 metre daha uzatılması konusu aktarılmıştı.TTSO Başkanı Suat  Hacısalihoğlu, Trabzon Hava Limanının lojistik yönden önemli bir yere sahip olduğunu, özelli

Trabzon Havalimanı için düğmeye basıldı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını ziyarette Başbakan Tayyip Erdoğan’a Trabzon Havalimanı pistinin 300 metre daha uzatılması konusu aktarılmıştı.

TTSO Başkanı Suat  Hacısalihoğlu, Trabzon Hava Limanının lojistik yönden önemli bir yere sahip olduğunu, özellikle büyük uçakların havalimanına inişi konusunda ihtiyaç duyulan havaalanı pistinin 300 metre daha uzatılması yönünde Başbakan'dan talepte bulunmuştu.

Ulaştırma Bakanı Binalı Yıldırım, bu talebin yerine getirilmesi noktasında düğmeye bastı. Pazartesi günü fizibilite çalışması için bir ekip Trabzon’da olacak. Rize’ye doğru uzatılması beklenen pist tamamlandığında büyük yolcu uçakları Trabzon Havalimanını rahatça kullanabilecek.

Pist yapılacak alanda arazisi bulunanlar ise temkinli ve kaygılı. Keleşler halı saha sahibi Aytekin Keleş “Trabzon’un menfaatleri neyi gerektirirse biz üzerimize düşeni yaparız, yeter ki mağdur olmayalım. Pistin uzatılması konusunda karşı değiliz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel