Trabzon halkını karalıyorlar

Bugün ulusal bir gazetenin sütunlarına taşımış olduğu bir haber Trabzon’da soğuk duş etkisi yarattı.Gazetenin haberine göre; Trabzon’da bir yıl önce Samsun Devlet Opera ve Balesinin "Bir Tenor Aranıyor" adlı oyunu sahnelenmiş. Oyunun ismi olan Bir Tenor A

Trabzon halkını karalıyorlar

Bugün ulusal bir gazetenin sütunlarına taşımış olduğu bir haber Trabzon’da soğuk duş etkisi yarattı.

Gazetenin haberine göre; Trabzon’da bir yıl önce Samsun Devlet Opera ve Balesinin "Bir Tenor Aranıyor" adlı oyunu sahnelenmiş. Oyunun ismi olan Bir Tenor Aranıyor afişini gören Trabzonlu vatandaşların Tiyatroyu arayarak iş başvurusunda bulunduğu iddia edilerek haber bu şekilde yazıldı.

Haber61.net olarak haberin aslını öğrenmek için Samsun Devlet Opera ve Balesi Halkla ilişkiler Müdürü Rabia Hakyemez'i arayarak konu ile ilgili bilgi aldık.

105391.jpg

Hakyemez, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Kesinlikle haber gerçekleri yansıtmıyor. Hiç kimse iş başvurusuna bulunmadı. Bu haber maksatlıdır. Oyunumuz sürekli olarak izleyici rekorları kıran ve Trabzon’da beğenilen bir oyundur. Bu haberi yazarak kurumumuzu ve biz oyuncuları zedeliyorlar" dedi.

Trabzon halkının ne kadar kültürlü olduğunu bildiğini ülkeye kattığı aydın, yazar ve sanatçılarla ispatladığını söyleyen Hakyemez, “Bu kadar çağdaş ve kültürü yüksek şehirde böyle bir şey olması mümkün değil. Bu çok büyük bir ayıp” diye konuştu.

 

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler