Trabzon Gürcistan'da da tanıtıldı

Açılışını Gürcistan Acara Özerk Bölgesi Hükümeti Başbakanı Levan Varshalomidze'nin yaptığı Uluslararası Turizm Fuarı'nda Gürcistan ve Türkiye'nin yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri, İsrail, İran, Estonya, Ermenistan, Belarus, Polonya, Letonya ve Ukrayn

Trabzon Gürcistan'da da tanıtıldı

Açılışını Gürcistan Acara Özerk Bölgesi Hükümeti Başbakanı Levan Varshalomidze'nin yaptığı Uluslararası Turizm Fuarı'nda Gürcistan ve Türkiye'nin yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri, İsrail, İran, Estonya, Ermenistan, Belarus, Polonya, Letonya ve Ukrayna yer aldı..

EYOF 2011 Trabzon Tanıtım ve Halkla İlişkiler Direktörü Hayri Güner, oyunlar için fuarda kurulan standı ziyaret eden Acara Özerk Bölgesi Başbakan Levan Varshalomidze ve Turizm Departmanı Sorumlusu Vaja Diasamidze'yi 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında Trabzon'da bu yıl 11'incisi düzenlenecek olan Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'na davet etti. Güner, Gürcistan’ın yer aldığı oyunlarda komşu ülkeden çok sayıda izleyecinin de oyunlar sırasında Trabzon’da olacaklarına inandıklarını söyledi.

Çok sayıda kişinin ziyaret ettiği fuarda en çok ilgiyi ise EYOF 2011 Trabzon’un resmi maskotu hamsi gördü.  EYOF stantın da ziyaretçilere oyunları tanıtıcı broşür ile anahtarlık, şeker ve balon gibi çeşitli hediyeler dağıta maskot en çok da kendisiyle resim çektirmek isteyenlerle poz verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler