Trabzon güneşi gördü

Trabzon'da geçen hafta boyunca etkili olan yağışlar yerini güneşe bıraktı. Son iki gündür açık hava ve güneş ile yeniden buluşan Trabzon'da bugün de havanın güzel olacağı öğrenildi. Yapılan değerlendirmelere göre şehirde sıcaklık 18 derece iken ve hava az

Trabzon güneşi gördü
Trabzon'da geçen hafta boyunca etkili olan yağışlar yerini güneşe bıraktı. Son iki gündür açık hava ve güneş ile yeniden buluşan Trabzon'da bugün de havanın güzel olacağı öğrenildi. Yapılan değerlendirmelere göre şehirde sıcaklık 18 derece iken ve hava az bulutlu olacak.
 
Yapılan son değerlendirmelere göre yurtta hava durumu şöyle:
 
Ülkemiz genelinin parçalı ve az bulutlu, batı kesimlerinin zamanla çok bulutlu; gece saatlerinden itibaren Çanakkale, İzmir, Aydın ve Muğla çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadiseleri bekleniyor.
 
Yapılan son değerlendirmelere göre hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgarın genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyılarında kuvvetli olarak (30-60 km/sa) esmesi bekleniyor. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
 
Ankara: Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 17
 
İstanbul: Parçalı bulutlu, bu sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli 18
 
İzmir: Parçalı, zamanla çok bulutlu; bu gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 23
 
Adana: Parçalı ve az bulutlu 25
 
Antalya: Parçalı ve az bulutlu 22
 
Samsun: Parçalı ve az bulutlu 21
 
Trabzon: Az bulutlu ve açık 18
 
Erzurum: Az bulutlu ve açık (Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sis hadisesi bekleniyor) 11
 
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 20

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler