“Trabzon gereken dersi verdi”

BU SEVDA BİTMEZAK Parti hükümetine yönelik içerden ve dışarıdan pervasızca bir saldırı olduğuna dikkat çeken AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş “Sayın Başbakanımızın Karadeniz gezisideki halkımızın sahiplenmesi ile Pakistan gidişi öncesi T

“Trabzon gereken dersi verdi”

BU SEVDA BİTMEZ
AK Parti hükümetine yönelik içerden ve dışarıdan pervasızca bir saldırı olduğuna dikkat çeken AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş “Sayın Başbakanımızın Karadeniz gezisideki halkımızın sahiplenmesi ile Pakistan gidişi öncesi Trabzon havalimanındaki kefenli eylemle gereken dersi verdik. Bu sevda bitmeyecek,bu hizmetler sürecek” dedi.
BİZİM HASSASİYETİMİZ ORTADA
AK Parti hükümetinin yolsuzluklarla mücadele veren bir parti olduğuna dikkat çeken Havva Gümüş “ Halkımız olup-biteni çok yakından takip ediyor.11 senelik iktidarımızda neler inyapıldığı nasıl hizmetlerin geldiği ortada.Kimse yalandan yere kendine pay çıkarmasın,gerçekler gün ışığına çıktığında kazanan yine millettin kendisi olan AK Parti olacak” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel