Trabzon gençliğine Sanatla çağrı

KTÜ Öğretim Üyesi Profesör Hüseyin Sabri Kurtuldu Türkiye'nin en büyük sorunu olan Alkol ve uyuşturucu ile mücadele etmek için perdeye yansıttıkları oyun ile gençliği uyardıklarını ifade etti. Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu tek perdelik Dur

Trabzon gençliğine Sanatla çağrı

KTÜ Öğretim Üyesi Profesör Hüseyin Sabri Kurtuldu Türkiye'nin en büyük sorunu olan Alkol ve uyuşturucu ile mücadele etmek için perdeye yansıttıkları oyun ile gençliği uyardıklarını ifade etti. Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu tek perdelik Durum komedisi ile birlikte alkol ve uyuşturucunun gençlik üzerindeki etkisini farklı bir bakış ile izleyiciye sunuyor. Oyunun Yönetmeni Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Profesör Hüseyin Sabri Kurtuldu, " Son dönemlerde Türkiye'nin en büyük sorunları arasında yer alan bir sorunu gençlik içerisinde yaygınlaşmış alkol ve uyuşturucunun geldiği son noktayı ve içler acısı durumu halkımıza kara mizah olarak göstermeye çalışıyoruz. Bugün bu sorun tüm dünyayı sarmış durumda Rusya alkol ve uyuşturucuya karşı önlem almaya çalışıyor Avrupa'da aynı durumda. Bu durumun önüne gece bilmek için bizlerde sanatçılar bir önlem almak zorundayız."dedi.

İKİ KÖTÜ ALIŞKANLIKTAN VAZGEÇİLMELİ

Kurtuldu, " Bilmiş olduğunuz gibi gelecek kuşaklara daha temiz bir toplum bırakmak için ilk olarak yapmamız gereken olay temiz bir nesil yetiştirmek. Bu nedenle Alkol ve uyuşturucudan uzak durmamız gerekli. Gençliğimizi bu iki düşmana karşı korumalıyız. bunu düşünerek Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu . Mert Kes ve Tamer Küçük’ün yazdığı, Benim yönettiğim, Murat Aşar, Kübra Genç, Şükrü Üçüncü, Ali Kemal Yılmaz, Tamer Küçük, H. Sabri Kurtuldu, Mahmut Mutaf, A. Cemil Müftüoğlu’nun oynadığı oyun  ile birlikte bu sorunu yani bu iki alışkanlığa bulaşanlarına başına neler gelediğini perdeye yansıttık. Tüm Trabzon'u bu kapsamda 29 Nisan Salı günü Trabzon Belediyesi Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezine davet ediyoruz. öte yandan bizden desteklerini esirgemeyen Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na da teşekkür ederim."ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler