Trabzon Gençleri Avrupa yolcusu

Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi'nin yürüttüğü proje ile gençlere Avrupa ülkeleri gezdirilecek.Başbakanlık Tanıtma Fonu'ndan ödenek alınarak hayata geçirilen proje süresince Yunanistan, İtalya, İspanya, Fransa, Belçika, Hollanda, Almanya, Çek Cumhuriyet

Trabzon Gençleri Avrupa yolcusu

Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi'nin yürüttüğü proje ile gençlere Avrupa ülkeleri gezdirilecek.

Başbakanlık Tanıtma Fonu'ndan ödenek alınarak hayata geçirilen proje süresince Yunanistan, İtalya, İspanya, Fransa, Belçika, Hollanda, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Avusturya, Macaristan ve Romanya ülkelerinde gençlik çalışmaları yürütülecek.

Projede yer alacak öğrenciler Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun, ''Avrupa Birliği gündemi içinde gençlerin bilgiye dayalı, somut politika üretmelerine katkıda bulunmak, bu alanda bilinç oluşturarak AB hakkında araştırmalar yapmak, yeni iletişim ağları oluşturarak proje yaratma sürecine katkıda bulunmak ve AB ile ilgili farklı yaklaşımları aynı platformda buluşturmak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız'' dedi.

Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ise, gençlerin dünyayı tanımasının önemli olduğuna işaret ederek, ''Sizin önerdiğiniz bazı projeleri biz kent yaşamına kattık ve bunları katarken de kentin son derece bu projelerden memnun olduğunu günlük yaşantılarında da faydalandıklarını tespit ettik. Bunların en başında sosyal ve kültürel projelerimiz geldi. Yani şehrimizi sosyal alanda geliştirici, insanlarımızı çalışma hayatında ve günlük hayatta teşvik edici öngörülerdi'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel