Trabzon gazlanıyor

Trabzon’da yarından itibaren dört mahalleye doğalgaz veriliyor.2 Nolu Erdoğdu, 3 Nolu Erdoğdu, Aydınlıkevler ve Yeşiltepe Mahallelerine doğalgaz verilecek. Kalkınma, Üniversite, Konaklar, Kanuni 1 No'lu Bostancı ve 2 No'lu Bostancı Mahalleleri daha önce d

Trabzon gazlanıyor

Trabzon’da yarından itibaren dört mahalleye doğalgaz veriliyor.

2 Nolu Erdoğdu, 3 Nolu Erdoğdu, Aydınlıkevler ve Yeşiltepe Mahallelerine doğalgaz verilecek. Kalkınma, Üniversite, Konaklar, Kanuni 1 No'lu Bostancı ve 2 No'lu Bostancı Mahalleleri daha önce doğalgaz kullanmaya başlamıştı. 

Belediye yaptığı çalışmalarla 6 mahallede, ucuz ve çevreci bir enerji kaynağı olan doğalgazın kullanımını sağlarken, yarından itibaren dört mahallede daha doğalgaz kullanılmaya başlanacak.

45.20120508172011.jpg

Böylece doğalgaz kullanan mahallerin sayısı 10’a çıkmış olacak.  2014 yılına kadar kentin tümüne doğalgaz vermeyi planlayan belediye, bu sayede çevre kirliliğini önemli oranda azaltacağı gibi vatandaşların ekonomik olarak da tasarruf yapmalarına katkı sağlayacak.

Her yıl 5 milyon dolar yatırımla devam eden doğalgaz çalışmaları sonucu beş yıl içerisinde Trabzon'un doğalgaz altyapısının tamamlanması hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel