Trabzon Federasyonu'ndan Laz Ziya tepkisi

Amerika vatandaşın Sarai Sierra’nın İstanbul’da bir süre önce öldürülmesi üzerine katil zanlısı Ziya T’nin kamuoyuna sürekli “Laz Ziya” olarak sunulmasına Trabzon Federasyonu’ndan tepki geldi. Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Trabzon Federasyonu B

Trabzon Federasyonu'ndan Laz Ziya tepkisi

Amerika vatandaşın Sarai Sierra’nın İstanbul’da bir süre önce öldürülmesi üzerine katil zanlısı Ziya T’nin kamuoyuna sürekli “Laz Ziya” olarak sunulmasına Trabzon Federasyonu’ndan tepki geldi. 

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Trabzon Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Köprübaşı Derneği Başkanı Osman Karamehmetoğlu “Sarai Sierra hanımefendinin vahşice öldürülmesini kınıyorum.
 
Bu cinayet üzerinden kamuoyuna katil zanlısının ad ve soyadıyla değil de ‘Laz Ziya’ tabiriyle sunulmasından bölge insanları olarak son derece rahatsızız. Basının ve kamuoyunun bu tabiri kullanmamaları gerektiği düşüncesindeyim” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel