Trabzon evleniyor!

Trabzon'da evliliklerde bir önceki yıla oranla artış olması dikkat çekti. 2011 yılında şehir merkezinde bin 916 çiftin nikahı kıyılırken, 2012 yılında bu sayı artarak bin 997 rakamına çıktı.2013 yılının 3 aylık döneminde ise Trabzon Belediyesi Evlendirme

Trabzon evleniyor!

Trabzon'da evliliklerde bir önceki yıla oranla artış olması dikkat çekti. 2011 yılında şehir merkezinde bin 916 çiftin nikahı kıyılırken, 2012 yılında bu sayı artarak bin 997 rakamına çıktı.
2013 yılının 3 aylık döneminde ise Trabzon Belediyesi Evlendirme Nikah Dairesi'ce yaklaşık 300 çiftin nikahı kıyılırken özellikle yaz mevsiminde evliliklerin daha yoğun olduğu gözleniyor.
Trabzon Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrküçüoğlu, yoğun iş temposundan fırsat buldukça çiftlerin nikahını kıymak için özel gayret gösterdiği gözlenirken, geçen yıl yaklaşık 200 kadar çiftin nikahını kendisinin kıydığı öğrenildi.
Trabzon Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından evlilik öncesi eğitim proğramı düzenlenirken konuyla ilgili de vatandaşları bilgilendirmek için broşürler basıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler