Trabzon Etkinlikleri Ankara'da Başladı

Ankara'da bu yıl 7'incisi düzenlenen "Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri" 21 Şubat  2013tarihinde (Bugün) Atatürk Kültür Merkezi'nde başladı.21-24 Şubat 2013 tarihleri arasında Trabzon Vakfı’nın organizasyonuyla Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde 7’ncisi yap

Trabzon Etkinlikleri Ankara'da Başladı

Ankara'da bu yıl 7'incisi düzenlenen "Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri" 21 Şubat  2013tarihinde (Bugün) Atatürk Kültür Merkezi'nde başladı.

21-24 Şubat 2013 tarihleri arasında Trabzon Vakfı’nın organizasyonuyla Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde 7’ncisi yapılacak olan Her Yönüyle Trabzon Etkinliklerinde Ankara’da bulunan Trabzonlular, Trabzon’u yakından yaşayacaklar.

Çağdaş sanatlar ve el sanatları sergileri, imza günleri, dinletiler, yöresel yiyecekler, yayla pazarı, kamu ve özel sektör kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, gazeteler, radyolar ve yayın evleri ile dört gün boyunca Trabzon’un yaşanacağı, horonlar ve kolbastılar oynanacağı etkinliklere bu yıl da ilginin geçen yıllarda olduğu gibi çok fazla olacağı tahmin ediliyor.

İşte 4 Günlük Program

Programı detaylı görmek için üzerlerine tıklayınız

Detaylı görmek için tıklayınızdetaylı görmek için tıklayınız
Detaylı Görmek için tıklayınızdetaylı görmek için tıklayınız

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler