Trabzon esrar operasyonu kamerada

Trabzon polisi, 6 aylık çalışma sonucu uyuşturucu ticareti yaptıkları ya da kullandıkları öne sürülen 5 kişiyi yakaladı. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı

Trabzon esrar operasyonu kamerada

Trabzon polisi, 6 aylık çalışma sonucu uyuşturucu ticareti yaptıkları ya da kullandıkları öne sürülen 5 kişiyi yakaladı.

 
Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nın koordinesinde, ''torbacı'' tabir edilen sokak satıcılarını yakalamak için 6 ay önce harekete geçti.
 
 
Çalışmalar kapsamında uyuşturucuyla ilgisi görülen 17 kişi gözaltına alınıp haklarında yasal işlem yapıldıktan sonra savcılıkça serbest bırakıldı. Bu arada polis ekipleri, serbest bırakılan şüphelilerle irtibatlı kişileri yakalamak için çalışmayı genişletti ve bu kişilerle bağlantılı oldukları anlaşılan S.S, Ş.K, M.B, S.U. ile ağabeyi B.U'yu Bahçecik Mahallesi'nde yakaladı. 
 
Bu kişilerin ev ve iş yerlerindeki aramada, 7 kilo 574 gram kubar esrar, yaklaşık 3 gram toz esrar, uyuşturucu nitelikli 102 hap ele geçirildi. Zanlıların Gaziantep'ten getirdiği uyuşturucuyu Trabzon'da piyasaya sürmeye çalıştığı belirtildi.
 
Kullanmak için evinde uyuşturucu bulundurduğunu ancak kaçakçılık yapmadığını belirtilen zanlı B.U, savcılık talimatı ile serbest bırakıldı. Diğer 4 kişi ise ''uyuşturucu madde ticareti yapmak'' suçundan Trabzon Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.
Bu kişilerden tatlı imalatçısı M.B'nin aynı suçtan poliste kaydı olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel