Trabzon esnafı isteklerini söyledi

  Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Uzun Sokak’ta bulunan esnafı ziyaret ederek talep ve isteklerini dinledi. Ziyarette sık sık gündeme gelen  Uzun Sokak’ta yapılan ışıklandırmalar vatandaşlar tarafından beğenildi.  Vatandaşlar, “Yeni

Trabzon esnafı isteklerini söyledi

 

 
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Uzun Sokak’ta bulunan esnafı ziyaret ederek talep ve isteklerini dinledi. Ziyarette sık sık gündeme gelen  Uzun Sokak’ta yapılan ışıklandırmalar vatandaşlar tarafından beğenildi.  Vatandaşlar, “Yeni ışıklar çok güzel oldu. Sayın Başkanımızın Uzun Sokak’a son ziyaretinde bu ışıklandırma sorununu gündeme getirmiştik. Sağolsun bu konu ile ilgilendi ve sorunu çözdü” dedi.
Mesai saatinin bitiminden sonra akşam saatlerinde yağan yağmur altında Uzun Sokak esnafını ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu vatandaşların gösterdiği ilgi ile moral buldu. Yaklaşık 4 saat esnaf ziyaretinde bulunan Gümrükçüoğlu vatandaşlarla uzun uzun  sohbet etti.
  
Başkan Gümrükçüoğlu verdiği sözlerin takipçisi olduğunu ifade ederek, “Uzun Sokak’a son geldiğimizde ışıklandırma sorunu bizlere söylenmişti. Bende bu sorunun bitirilmesi için takipçi oldum. Vatandaşlara verdiğim söz yerine geldikten sonra esnafımızı ziyarete geldim. Esnafımızın ve halkımızın bu memnuniyeti bizleri de mutlu ediyor” dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel