Trabzon esnafı elektrik kesintilerinden dertli

Trabzon’un Cumhuriyet Mahallesi Tanjant Hacıkasım Kavşağı’ndaki esnaf son dönemlerde artan elektrik kesintilerinden dolayı adeta canından bezdi.Esnaf, geçtiğimiz hafta Cuma gününden bugüne kadar elektriklerin çeşitli aralıklarla kesiliyor ve 5 saate yakın

Trabzon esnafı elektrik kesintilerinden dertli

Trabzon’un Cumhuriyet Mahallesi Tanjant Hacıkasım Kavşağı’ndaki esnaf son dönemlerde artan elektrik kesintilerinden dolayı adeta canından bezdi.

Esnaf, geçtiğimiz hafta Cuma gününden bugüne kadar elektriklerin çeşitli aralıklarla kesiliyor ve 5 saate yakın elektriksiz kalıyoruz. Dün de yine üç-dört kez çok kısa süreli elektrik verilmek suretiyle gün boyu kesinti yaşadık.

 Bu kesintilerden dolayı hem iş yapamıyoruz hem de ısıtıcılar, klimalar çalışmadığı için soğuktan adeta donuyoruz. Ancak ilgili firma faturanın son ödeme tarihi iki gün geçtiği anda elektriğin kesileceğine dair ihbarı hemen gönderiyor. Biz faturalarımızı düzenli ödüyoruz ancak elektrik hizmetini aynı şekilde düzenli alamıyoruz. Bu düzensizlik ne zaman düzelecek. Bıktık bu firmanın vatandaşı bu şekilde mağdur etmesinden” dediler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel