Trabzon esnaf odalarında seçim heyecanı

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, 49 meslek odasıyla aynı çatı altında büyük bir aile olduklarını bildirdi. Kara, yaptığı yazılı açıklamada, TESOB'a bağlı 49 meslek odasında seçim sürecinin 2 Ocak'ta başlayacağını ve

Trabzon esnaf odalarında seçim heyecanı

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, 49 meslek odasıyla aynı çatı altında büyük bir aile olduklarını bildirdi.
 
Kara, yaptığı yazılı açıklamada, TESOB'a bağlı 49 meslek odasında seçim sürecinin 2 Ocak'ta başlayacağını ve 31 Mart'a kadar süreceğini belirtti.
 
Trabzon'da esnafın her zaman ve koşulda dayanışma ve paylaşma içinde olduğunu vurgulayan Kara, "Seçim sürecini de birlik ve beraberlik içinde geçireceğiz. Trabzon esnafına yakışan da budur dedi.Kara, meslek odalarında seçime girecek bütün başkan adaylarına ve üyelere başarılar dileyerek, "49 meslek odasıyla aynı çatı altında büyük bir aileyiz. Biz değişimi, yenilikleri, eksikleri hep kendi içimizde yaşadık. Esnafımızın mutlu gününde de acı gününde de hep yanlarında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Makamlar değil, dostluk ve insanlık önemlidir. Çok şükür başımız dik oldu ve öyle de kalacak" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler