Trabzon, Erzurum'a gitti

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, beraberinde bürokratlar ve sivil toplum örgütü temsilcilerinden oluşan 15 kişilik bir grup ile birlikte Erzurum'da yapılacak olan 25. Üniversiteler Arası Kış Oyunları'nın açılışını izlemek üzere bu sa

Trabzon, Erzurum'a gitti

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, beraberinde bürokratlar ve sivil toplum örgütü temsilcilerinden oluşan 15 kişilik bir grup ile birlikte Erzurum'da yapılacak olan 25. Üniversiteler Arası Kış Oyunları'nın açılışını izlemek üzere bu sabah Eruzurm’a hareket etti.

Hareketten önce bir açıklama yapan Başkan Gümrükçüoğlu, Türkiye'nin son dönemlerde uluslararası organizasyonlarda dünyanın tercihi haline geldiğini belirterek, "Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki hükümetimizin başarılı çalışmaları sonucunda ülkemizin her bir köşesinde artık uluslararası organizasyonlar düzenlemekte. Bu gün açılışı yapılacak olan 25. Üniversite Kış Oyunları ve 23 Temmuz 2011'de Trabzon'umuzda yapılacak olan Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları bunlardan sadece ikisi. Sayın Başbakanımızın yanında şehrimizin bakanı olan Sayın Faruk Nafiz Özak'ın da bu organizasyonların Türkiye'mize kazandırılmasında büyük gayretleri olduğunu da söylemek istiyorum. Trabzon'umuzun, Erzurum'un ve ülkemizin tanıtımı için bu tür organizasyonların önemi oldukça fazladır. İnşallah bu gün Erzurum'da, Temmuz ayında da ilimizdeki organizasyonlardan alnımız akı ile çıkacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel