Trabzon erkeklerinin ayrılma nedenleri

Trabzon’da yaşayan erkeklerin eşlerinden ayrılma nedenleri araştıran uzmanlar ilginç detaylar ile karşılaştı.Son dönemlerde yapılan araştırmalarda evliliklerin en kısa sürdüğü bölge Doğu Karadeniz olarak verilere yansımakta. Uzmanların yapmış olduğu araşt

Trabzon erkeklerinin ayrılma nedenleri

Trabzon’da yaşayan erkeklerin eşlerinden ayrılma nedenleri araştıran uzmanlar ilginç detaylar ile karşılaştı.

Son dönemlerde yapılan araştırmalarda evliliklerin en kısa sürdüğü bölge Doğu Karadeniz olarak verilere yansımakta. Uzmanların yapmış olduğu araştırmada Trabzon erkeklerinin eşlerinden ayrılma nedenlerinin en başında “DIR DIR” geliyor.

Trabzon’da psikiyatri bölümlerinde tedavi gören kadınların yüzde kırkının  ise eşleri tarafından çok çirkinsin kelimesini duyduğu için psikolojinin bozulduğu bildirildi.

Psikiyatri bölümlerinde en fazla tedavi görenlerin verilere göre Trabzon’da kadınların olduğu bildirilirken ayrılıkların en fazla kadınların isteğiyle olduğu belirtildi.

Mahkeme kararı ile boşanan çiftlerin mahkemede verdiği ifadelere göre erkeklerin eşlerinde ayrılmanın 10 nedeni.

1-   Eşim çok konuşuyor her şeye yorum yapıyor

2-   Yemek yapamıyor sürekli dışarı çıkıyoruz

3-   Annesinin evinden bir türlü gelmiyor

4-   İş hayatımdan dolayı beni kıskanıyor

5-   Kadın dediğin eşini taşır bu kadın beni aşağılıyor

6-   Kendini başbakan sanıyor

7-   Çocuklarımıza şiddet uyguluyor

8-   Bilmediği her şeye yorum yapıyor

9-   Ayaklarımı yıkamıyor

10-  Konuşmayı bilmiyor

 Ayrılan erkeklerin eşlerinden ayrıldıktan sonra tekrar başka bir kadın ile evlenmek istediği ise verilere yansıyor. Uzmanların yapmış olduğu araştırmada boşanan erkekler “ ilk evliliğimden memnun değildim bu yüzden ikinci evliliği yaptığını” belirtiyorlar 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler