Trabzon erkekleri yeter artık!

Haber61.Net - Haber Servisi - Türkiye’nin en büyük sorunları arasında yer alan kadına şiddet ve aile içi kavgalar son dönemlerde Trabzon’da artış göstermeye başladı. Hemen hemen hergün 155 telefonların arayan Trabzon kadınları, “ eşimden, çocuğumdan, ağab

Trabzon erkekleri yeter artık!

Haber61.Net - Haber Servisi - Türkiye’nin en büyük sorunları arasında yer alan kadına şiddet ve aile içi kavgalar son dönemlerde Trabzon’da artış göstermeye başladı. Hemen hemen hergün 155 telefonların arayan Trabzon kadınları, “ eşimden, çocuğumdan, ağabeyimden, kardeşimden.”dayak yiyorum yetişin çağrısı yapıyor.

30 YILLIK EŞLERİN KAVGASI

155 telefonlarına gelen ilk ihbar Erdoğdu mahallesinden oldu. F.K (50) isimli kadın evde 30 yıllık eşiyle birlikte bir anda tartışmaya başladı. Çıkan Tartışma bir süre sonra yerini kavgaya bırakınca sinirli koca L.K (50) eşini darp ederek evden uzaklaşarak kaçtı. Eşinden gördüğü şiddet ile birlikte karakola giden kadın eşinden şikayetçi oldu.

GENÇ ÇİFTLERİN KAVGASI

Bir diğer olayımız ise Trabzon’un Yeşiltepe mahallesinde meydana geldi. Ailevi nedenlerden dolayı bir süredir sorunlar yaşayan L.V (35)  ile A.V (45) uzun süren evlilikleri boşanma aşamasına geldi. Bu nedenle tekrar tartışan çiftlerin sözlü başlayan kavgası bir süre sonra yerini kavgaya bıraktı. Çıkan kavga neticesinde A.V, eşini darp ederek yaraladı. L.V, eşinden kaçarak polise sığındı.  

BANA KAPIYI AÇ

Bir süre önce boşandığı eşi ile barışmak için Boztepe mahallesindeki evine giden F.Ş, kapıyı çalınca eşi S.R, bir anda korkarak 155 telefonlarını arayarak yardım istedi. Polis ekiplerine “koruma kararı olması nedeni ile eşim kapıya geldi ve sili çalıyor yetişin.”dedi. Bu ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri F.Ş’yi gözaltına aldı. F.Ş ifadesinde “ barışmak maksatlı geldim” dese de polis ekiplerinin cezai işleminden kurtulamadı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel