Trabzon emniyetini mit raporlarında!

Haber61.Net / Özel Haber - Türkiye bir süredir üzerinde durduğu paralel yapı ve emniyetteki yapılanma da flaş bir rapor ortaya çıktı. Bir süre önce görevinden alınan Trabzon Eski Emniyet Müdürü Ertan Yavaş'ın istihbarat raporlarına göre yapılanmanın bir p

Trabzon emniyetini mit raporlarında!

Haber61.Net / Özel Haber - Türkiye bir süredir üzerinde durduğu paralel yapı ve emniyetteki yapılanma da flaş bir rapor ortaya çıktı. Bir süre önce görevinden alınan Trabzon Eski Emniyet Müdürü Ertan Yavaş'ın istihbarat raporlarına göre yapılanmanın bir parçası olduğu öne sürüldü.

MİT'ın raporlarında yansıyan bu iddiada Türkiye'de görevden alınan emniyet müdürleri arasında 25 emniyet müdürünün paralel yapılanma mensubu olduğu nedeniyle görevden alındığı. Yine aynı raporda Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş'ın paralel yapılanmanın emniyet şefi olduğu vurgusu yapıldı. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel