Trabzon emniyetinden şaşırtan hamle

HABER61.NET-HABER SERVİSİ-Trabzon'un emniyet Müdürü Murat Köksal, yaptığı bir açıklamada polis dahi yanlış park yaparsa gerekeni yapacağız demişti. Vatandaş nasıl ki kurallara uymak zorunda herkes bu kuralar uyacak. Kişilerin kimliği ve kurumlarını önemse

Trabzon emniyetinden şaşırtan hamle

HABER61.NET-HABER SERVİSİ-

Trabzon'un emniyet Müdürü Murat Köksal, yaptığı bir açıklamada polis dahi yanlış park yaparsa gerekeni yapacağız demişti. Vatandaş nasıl ki kurallara uymak zorunda herkes bu kuralar uyacak. Kişilerin kimliği ve kurumlarını önemsemeden her kim olursa olsun görevimzi yapacağız tutumu içerisinde olan Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal'dan bu şaşırtıcı olay karşısında açıklama aldık. Köksal, 'Ben daha önce söylemiştim. Söylemlerimiz havada kalmayacak ve eylemlerlede görmeye devam edeceksiniz. Bunda şaşıracak birşey yok olması gereğini yaptık' dedi.

Belki dünya çapında bakmış olsak normal karşılanacak bu olay Türkiye sınırlarında şaşırtacak derecede. Kuraları ezip geçmeyi marifet sanan bir toplumda yaşıyor olduğumuz herkes tarafından kabul edilen bir gerçek olsa gerek. Bir yerde dayın varsa örneğin trafik kurallarını ezebilir, araya her türlü torpili sokabilir ve ceza almadan kurtulursun anlayışı söz konusu. İşte bu düşüncelere inat Müdür Köksal işi sıkı tutuyor. 

Bugün sahil yolu civarı istikametinden garaja doğru giden bir çekici dikkatimizi çekti. Çekicinin üzerinde bir polis aracı vardı. Ardından yaptığımız araştırmalar sonucu polis aracının yanlış park  yapması sonucu çekildiğini öğrendik.

HABER:BAHAR KURBAY

unnamed-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler