Trabzon emniyetinde randevu krizi!

Trabzon emniyet Müdür Murat Köksal; Trabzon Kuyumcular Odası yönetimine vermiş olduğu randevuyu unutunca kriz çıktı. Edinilen bilgiye göre; bir süre önce Trabzon Kuyumcular Odası başkanlığına seçilen Ali Yazıcı bir dizi ziyaretlerde bulunuyordu.Bu kapsamd

Trabzon emniyetinde randevu krizi!

Trabzon emniyet Müdür Murat Köksal; Trabzon Kuyumcular Odası yönetimine vermiş olduğu randevuyu unutunca kriz çıktı. Edinilen bilgiye göre; bir süre önce Trabzon Kuyumcular Odası başkanlığına seçilen Ali Yazıcı bir dizi ziyaretlerde bulunuyordu.

Bu kapsamda Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal'tan randevu alan Oda başkanı Yazıcı, randevunun olduğu saatte İl emniyet müdürlüğüne gidince şok oldu. Aynı dakikalarda Emniyet Müdürü Köksal başka bir randevuda olduğunu öğrenince beklemeye koyuldu. Aradan geçen 20 dakikada Müdür kendisine dönmeyince binayı terk etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler