Trabzon Emniyeti o iddiaları yalanladı

Trabzon Valiliği, Trabzon Emniyet Müdürlüğünde bazı personelin görev yerinin Trabzon Adliye binasının Yomra ilçesindeki Kaşüstü beldesine taşınması sebebiyle buradaki emniyet, asayiş ve koruma görevlerinin yapılması amacıyla değiştirildiğini bildirdi.Vali

Trabzon Emniyeti o iddiaları yalanladı

Trabzon Valiliği, Trabzon Emniyet Müdürlüğünde bazı personelin görev yerinin Trabzon Adliye binasının Yomra ilçesindeki Kaşüstü beldesine taşınması sebebiyle buradaki emniyet, asayiş ve koruma görevlerinin yapılması amacıyla değiştirildiğini bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, son günlerde yazılı, görsel ve internet medyasında yer alan "Trabzon Emniyet Müdürlüğünde dinleme cihazları kayboldu" ve "Emniyet personeli arasında yoğun bir tayin trafiği yaşanıyor" şeklindeki haberler üzerine bir basın açıklaması yapılmasına ihtiyaç duyulduğu belirtildi.

Söz konusu haberlerde yer alan iddiaların doğru olmadığı vurgulanan açıklamada, "Haberlerdeki iddialar gerçeği yansıtmamakla birlikte Emniyet Müdürlüğü bünyesinde herhangi bir cihaz kaybolma gibi bir olay meydana gelmemiştir.  Ayrıca emniyet personeli arasındaki yer değiştirmeler özellikle Trabzon Adliye Binasının Kaşüstü beldesine taşınması nedeniyle buradaki emniyet, asayiş, koruma görevlerinin yapılması ve diğer emniyet teşkilatı bünyesinde işlerin daha iyi yürütülmesi içindir" ifadeleri kullanıldı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğünde bir süre önce görev yeri değiştirilen 195 polisin dışında kısa süre önce de bazı polislerin görev yerinin değiştirildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel