Trabzon dünyada ilk 10'a girecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'u vizyon 2019 projeleri ile dünyada yaşanılabilir ilk 10 şehir arasına sokmak için çalışacaklarını bildirdi.Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, vizyon 2019 projeleriyle Trabzon'u geleceğe

Trabzon dünyada ilk 10'a girecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'u vizyon 2019 projeleri ile dünyada yaşanılabilir ilk 10 şehir arasına sokmak için çalışacaklarını bildirdi.

Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, vizyon 2019 projeleriyle Trabzon'u geleceğe taşıyacaklarını belirtti.

Büyükşehir için gerekli teşkilatlanmayı en kısa sürede tamamlayacaklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, "Tüm belediyelerimizle birlikte şehrimizi kalkındırma ve geliştirmenin gayreti içinde olacağız. Trabzon'u vizyon 2019 projeleri ile dünyada yaşanılabilir ilk 10 şehir arasına sokmak için çalışacağız" dedi.

Gümrükçüoğlu, şehrin yaşayanları ile bütün olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bir şehrin geleceğini tüm yaşayanları birlikte inşa eder. Bizler de Trabzon'un geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın desteği ve Trabzon halkının teveccühü ile bizi temsil eden milletvekillerimiz, bakanlarımız, kamu kurumlarımız ve belediyelerimizle birlikte hep beraber Türkiye'yiz, Trabzon'uz diyoruz. Başarı varsa, hepimizin başarısı. Biz 'işe bakarız, lafa değil' anlayışıyla Trabzon halkına hizmet etmeye devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel