Trabzon Doğuda hangi ille kardeş oluyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Karadeniz illeri temsilcileri buluştuğu toplantıda bu öneride bulunuldu.  Aralarında Trabzon grubunun da bulunduğu ve Başbakan Tayyip Erdoğan'ın, Karadeniz bölge milletvekilleriyle yaptığı toplantıları dün Karadeniz’le sürd

Trabzon Doğuda hangi ille kardeş oluyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Karadeniz illeri temsilcileri buluştuğu toplantıda bu öneride bulunuldu.

  Aralarında Trabzon grubunun da bulunduğu ve Başbakan Tayyip Erdoğan'ın, Karadeniz bölge milletvekilleriyle yaptığı toplantıları dün Karadeniz’le sürdürmüştü. Genel Merkez’deki kahvaltılı toplantıya, Karadeniz Bölgesi milletvekillerinin yanı sıra bölgedeki belediye başkanları, il, ilçe başkanlarıyla kadın ve gençlik kolları başkanları katıldı.

Ankara’da AKP genel Merkezinde 5 saat süren istişare toplantısında, Karadeniz Bölgesi’nden terör örgütünün silah bırakmasını öngören çözüm sürecine destek geldi. Milletvekilleri, Erdoğan’a, Karadeniz illeriyle Doğu ve Güneydoğu Anadolu illeri arasında bir kardeş il bağlantısı kuralım önerisi getirdi.

Toplantının sonunda açıklamalarda bulunan Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Başbakan’ın da bu tekliften memnun olduğunu, destek verdiğini aktardı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel