Trabzon diş hastanesi TBMM gündeminde!

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon'un Ortahisar İlçesi Yenimahalle Hasan Saka Caddesinde bulunan ve yapımına 2 yıl önce başlanan Diş hastanesinin bitmemesi sonunda TBMM'ye de konu oldu. Bir süre önce Haber61'in de gündeme getirdiği hastanenin bir türlü

Trabzon diş hastanesi TBMM gündeminde!

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon'un Ortahisar İlçesi Yenimahalle Hasan Saka Caddesinde bulunan ve yapımına 2 yıl önce başlanan Diş hastanesinin bitmemesi sonunda TBMM'ye de konu oldu. Bir süre önce Haber61'in de gündeme getirdiği hastanenin bir türlü bitmediğine dikkat çeken Trabzon CHP Milletvekili Volkan Canalioğlu, Sağlık bakanlığına soru önergesi vererek hastanenin ne zaman biteceğini konusunda bakanlıktan bilgi istedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na göndermiş olduğu resmi dilekçede Canalioğlu, " Trabzon ilinin Ortahisar İlçesi Yenimahalle semti Hasan Saka Caddesinde 2 yıl önce başlanan ve bir türlü bitirilemeyen hastane ve bu hastane nedeniyle bitirilemeyen istinat duvarı yüzünden mahalleli çok büyük sorunlar yaşamaktadır.

Bakanlığınızın Bu hastanenin ve duvarın bitirilmemesinin bir gerekçesi var mıdır? Vatandaşların sorun yaşamasına neden olan bu hastane ve istinat duvarı hangi tarihte bitecektir?"ifadelerini kullandı.

1.20140628121710.jpg

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel