Trabzon Demiryolu 2018’e ertelendi

Trabzon Kent Konseyi Başkanı ve Demiryolu Platformu Dönem Sözcüsü İMO Başkanı Mustafa Yaylalı, Erzincan-Trabzon Demiryolu Projesi konusunda bir gerçeği dile getirdi. Yaylalı, “Ulaştırma Bakanlığı’nın ‘İhale 2018’de olacak’ diye açıklaması oldu. Geride bır

Trabzon Demiryolu 2018’e ertelendi

Trabzon Kent Konseyi Başkanı ve Demiryolu Platformu Dönem Sözcüsü İMO Başkanı Mustafa Yaylalı, Erzincan-Trabzon Demiryolu Projesi konusunda bir gerçeği dile getirdi. Yaylalı, “Ulaştırma Bakanlığı’nın ‘İhale 2018’de olacak’ diye açıklaması oldu. Geride bıraktığımız süreci değerlendirdiğimizde demiryolu konusunda hayallerimizi ne yazık ki biraz daha öteledik. Öyle anlaşılıyor” dedi.

Demiryolu konusunda başka bir durumun daha ortaya çıktığını ifade eden Yaylalı, “İyidere Lojistik merkez ve Arsin Yeşilyalı’daki Yatırım Adası Çevre Düzeni Planı’na işlendi. Dolayısıyla demiryolu güzergahının da ona göre revize edilmesi gerekiyor. Demiryolu güzergahının bu iki yatırıma göre yeniden düzenlenmesi lazım. Demiryolu konusunda yapım ihalesi ise 2018’e kaldı. Demiryolunda hayallerimizi biraz daha öteledik. Yine de şehrin sürekli bu meseleyi gündemde tutmasında fayda var. Her yıl bütçe oluşumunda konuyu tekrar tekrar gündeme taşımalıyız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel