Trabzon Değirmendere'de can pazarı

Edinilen bilgiye göre Trabzon'dan Maçka yönüne gitmekte olan  İ. S yönetimindeki 61 KN 097 plakalı özel otomobil Delikli taş mevkiinde aşırı hız nedeniyle taklalar atarak dereye uçtu.Olay yerinden geçmekte olan kamyon sürücüsü Kadir Naipoğlu dereye takla

Trabzon Değirmendere'de can pazarı

Edinilen bilgiye göre Trabzon'dan Maçka yönüne gitmekte olan  İ. S yönetimindeki 61 KN 097 plakalı özel otomobil Delikli taş mevkiinde aşırı hız nedeniyle taklalar atarak dereye uçtu.

399.jpg

Olay yerinden geçmekte olan kamyon sürücüsü Kadir Naipoğlu dereye takla atarak düşen otomobili gördükten sonra seyir halinde olan kamyonunu  durdurarak dereye atladı.

400.20120719182651.jpg

 

Değirmendere’nin azgın suları ile baş ederek şoföre ulaşan Naipoğlu boğulmakta olan İ.S’yi son anda kurtardı.

401.20120719182707.jpg

Arabadan Naipoğlu’nun yaralı olarak kurtardığı İ.Ş 112 ekiplerince Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesinde müşade altına alındı.

402.jpg

Olaydan sonra konuşan kahraman kamyon şoförü Naipoğlu, “ Aracı görür görmez hiç tereddüt etmeden kendimi dereye kestim ve hemen şoför arkadaşı kurtardım.  Boğulmak üzereydi kendi çabalarımla arkadaşı kurtardım. Durumu umarım iyidir.”şeklinde konuştu.

61 KN 097 plakalı aracın şoförü İ.Ş’nin sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi    

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler