Trabzon Değirmendere köpürdü!

Trabzon'da Değirmendere Deresi’nde oluşan köpükler derede kirliliğe yol açıyor.Trabzon'un sanayi bölgesinden geçen ve Karadeniz’e dökülen Değirmendere’deki köpüklerin nasıl oluştuğu henüz belirlenemezken, derede yaşayan balıklar da tehlike altında bulunuy

Trabzon Değirmendere köpürdü!

Trabzon'da Değirmendere Deresi’nde oluşan köpükler derede kirliliğe yol açıyor.
Trabzon'un sanayi bölgesinden geçen ve Karadeniz’e dökülen Değirmendere’deki köpüklerin nasıl oluştuğu henüz belirlenemezken, derede yaşayan balıklar da tehlike altında bulunuyor.
Sanayi Sitesi esnaflarından olan Hasan Aydoğdu, Galyan Barajı'nın kurulmasının ardından köpüklerin derede oluşmaya başladığını iddia ederek "Kimisi köpük diyor, kimisi klor diyor ne olduğunu tam olarak bizde bilmiyoruz ama köpük gibi kokuyor. İki gün önce tekrar derede köpük oluştu ama bu kadar değildi. Bugün çok oldu. İnsanlar buradan daha önce bolca balık avlıyordu ama şimdi avlayamıyor. Balıklarında bu pis derede yaşama şansları yok gibi bir şey oldu artık. Şimdi balık tutan bile yok” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel