Trabzon dahil 6 ilden araç çalındı

Amasya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 6 ay süren teknik takibi sonucu bu sabaha karşı saat 05.30 sıralarında eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapmasında Samsun'da 12, İstanbul'd

Trabzon dahil 6 ilden araç çalındı

Amasya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 6 ay süren teknik takibi sonucu bu sabaha karşı saat 05.30 sıralarında eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapmasında Samsun'da 12, İstanbul'da 6, Amasya'da 1, Trabzon'da 4, Çorum'da 3 ve Sinop'ta 1 kişi olmak üzere toplam 17 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan zanlılarla birlikte 30 çalıntı araç ve çok sayıda çalındıktan sonra parçalara bölünmüş araç parçaları ele geçirildi. Çete üyelerinin İstanbul, Amasya, Trabzon, Çorum ve Sinop illerinden çaldıkları araçları Samsun'da parçaladıkları ve parçaları da satışa sundukları öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel