Trabzon da bugün yasta!

 Trabzon Valiliği önünde düzenlenen anma töreni Trabzon Valisi  DR Recep Kızılcık’ın Atatürk anıtına çelenk koyulması ile başladı.Törenlere askeri ve sivil erkân katılırken Vali Kızılcık Atatürk’ün ölüm yıldönümünde duygulu bir konuşma yaptı. Kızılcık Ulu

Trabzon da bugün yasta!

 Trabzon Valiliği önünde düzenlenen anma töreni Trabzon Valisi  DR Recep Kızılcık’ın Atatürk anıtına çelenk koyulması ile başladı.

Törenlere askeri ve sivil erkân katılırken Vali Kızılcık Atatürk’ün ölüm yıldönümünde duygulu bir konuşma yaptı. Kızılcık Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla andıklarını belirterek”Ulu Önderimiz; Edebiyete intikalinin 72. Yılında sizi, millet olarak özlemle, saygıyla, şükran ve minnet duygularıyla anıyoruz''

Bizlere emanet olarak bıraktığın ve ‘en büyük eserim’ dediğin Cumhuriyeti, her geçen gün daha da kökleştiriyor, büyütüyor ve yüceltiyoruz. Aklın ve bilimin aydınlattığı yolda senin ilkelerinle geleceğe güvenle bakıyor ve emin adımlarla ilerliyoruz.

Büyük Atam;

Cumhuriyete ve ilkelerine bağlılığımızı, yüksek huzurlarınızda yineliyoruz. Türk milleti olarak sizi yüreğimizde sonsuza kadar yaşatacağız.

 Ruhun şad olsun

Valilik önünde yapılan törenin ardından askeri ve sivil Erkan törenlerin süreceği Haluk Ongan tiyatro binasına geçtiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler