Trabzon Cumhuriyet Ortaokulu Polonya'da

 Trabzon Merkez Cumhuriyet Ortaokulu, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında Polanya'da gerçekleştirilen proje toplantısına katıldı.  Merkez Başkanlığı tarafından kabul edien ,‘Schools United Stronger Together’ adlı Comenius projesi kapsa

Trabzon Cumhuriyet Ortaokulu Polonya'da

 

Trabzon Merkez Cumhuriyet Ortaokulu, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında Polanya'da gerçekleştirilen proje toplantısına katıldı. 
 
Merkez Başkanlığı tarafından kabul edien ,‘Schools United Stronger Together’ adlı Comenius projesi kapsamında,programda yer alan Polonya’nın Poznan kentinde gerçekleştirilen toplantıya okul müdürü Mehmet Cemal Kalyoncu, İngilizce öğretmeni Fatma Baki ve öğrencilerden Sümeyye Nur Taş, Edanur Kakışım ve Kadircan Kamacı katılarak, ülkemizi başarıyla temsil ettiler.
 
Toplantıya, Türkiye, Finlandiya, Almanya, Macaristan, Slovenya, Estonya, İrlanda ve İzlanda olmak üzere 8 ülkeden 17 öğretmen ve 7 öğrenci katıldı.
 
Okul Müdürü Mehmet Cemal Kalyoncu, Polonya’da kaldıkları süre içinde, misafir oldukları okulda çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini derslere katılarak eğitim sistemi hakkında bilgi edindiklerini belirtti. Müdür Kalyoncu öğrencilerin iki Polonyalı ailenin evine konuk olarak karşılıklı dil ve kültür etkileşiminde bulunduklarını belirterek etkinliklerin dışında, ülkenin çeşitli tarihi ve turistik ziyaretlerde bulunarak,yöre hakkında da bilgi edinme fırsatı bulduklarını sözlerine ekledi.
 
Öte yandan Proje kapsamında 2012/2013 eğitim-öğretim yılı Mayıs ayında da, Macaristan’ın Tiszafüred kentinde proje toplantısı yapılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel