Trabzon Çömlekçi'de bıçaklı kavga!

 Trabzon Çömlekçi Mahallesinde Ç.S (45) isimli şahıs N.K’yı sol bacağından bıçakladı.  Elde edilen bilgiye göre Çömlekçi semtinde kaçak sigara ve tütün satıcısı N.K ile Ç.S saat 14:30 sularında henüz nedeni bilinmeyen bir olaydan tartışmaya başladı. Başla

Trabzon Çömlekçi'de bıçaklı kavga!

 

Trabzon Çömlekçi Mahallesinde Ç.S (45) isimli şahıs N.K’yı sol bacağından bıçakladı. 
 
Elde edilen bilgiye göre Çömlekçi semtinde kaçak sigara ve tütün satıcısı N.K ile Ç.S saat 14:30 sularında henüz nedeni bilinmeyen bir olaydan tartışmaya başladı. Başlayan tartışma yerini kesici alete bıraktı. Ç.S isimli şahıs N.K isimli şahsı sol bacağından bıçaklayarak kayıplara karıştı.
 
Çömlekçi de bir marketin önünde yaralanan N.K yaralı bir şekilde olay yerinden kaçarak aynı semtte bulunan otelin arasına girerek 112 ekiplerini aradı. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı N.K’yı alarak Numune Hastanesi acil servisine kaldırdı. 
 
Konuyla ilgili harekete geçen Trabzon 155 ekipleri olay yerinde başlatmış oldukları inceleme ile yaralama olayına karışan Ç.Ş’yi yakalamak için incelemelerine devam ediyor.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel